Hospice

Bronnerhof

Van groot belang voor Bronnerhof

In Bronnerhof wordt, behalve de professionele verpleegkundige en medische zorg, vrijwel alles in eigen beheer door vrijwilligers gedaan om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Interesse

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de sfeer in ons hospice zeker niet triest en wordt het werk door de vrijwilligers niet als zwaar beoordeeld. Het is net als het leven met een lach en een traan. Er heerst in huis een positieve energie, die door alle betrokkenen als zodanig wordt ervaren. Vele handen maken licht werk. Voor vrijwilligers gelden geen vooropleiding- of ervaringseisen. Met de juiste motivatie, instelling en stukje training on the job in vooral praktische zaken, kunt u aan de slag. Er zijn geregeld informatiebijeenkomsten en de vrijwilligers worden van alle relevante ontwikkelingen via e-mail op de hoogte gehouden. Heeft u interesse in vrijwilliger worden in ons hospice, dan bent u te allen tijde van harte welkom om in Bronnerhof te komen kijken, te praten met vrijwilligers om een indruk op te doen. U kunt ook altijd een afspraak maken met de coördinator voor een persoonlijk gesprek en rondleiding. Dit kan telefonisch op 046-4861604 of via mail; info@bronnerhof.nl

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in Bronnerhof, maak dit dan telefonisch of per email kenbaar. Er zal dan een kennismakingsgesprek plaats vinden met de coördinator (zie Contact). Als u en Bronnerhof samen verder gaan, verwachten wij bij voorkeur een inzet van minimaal een jaar. Spreekt een hospice u aan en bent u niet in de gelegenheid om vrijwilliger te zijn voor bovengenoemde taken, maar bent u wel graag behulpzaam bij andere werkzaamheden dan willen wij u ook graag verwelkomen.

Bronnerhof wordt gedragen, ook door u?

Ons huis is afhankelijk van donaties, schenkingen en legaten. Dergelijke steun is hard nodig voor het in stand houden van onze zorgvoorziening. Met uw steun draagt u een steentje bij aan een prachtig initiatief, dat mensen in hun laatste levensdagen rust brengt en veel van hun zorgen wegneemt. In ons huis kunnen zij in een sfeer van warmte en liefde verblijven en afscheid nemen van familie en vrienden. Wilt u ons financieel of op een andere wijze steunen, dan kunt u contact opnemen met onze penningmeester Wil Wagemans (tel. 06-13438784) of stuur een mail.

U kunt ook een donatie doen op Bankrekening NL94RABO0144678616 t.n.v. Stichting Vrienden Hospice Bronnerhof.

Begunstiger die Bronnerhof mogelijk maakten

De stichting ‘Bijna thuis huis Swentibold’ heeft de ANBI status. Voor de voorwaarden om aan deze status te voldoen, klik hier.

 

Vrienden van Bronnerhof

Hairstudio All - Inn
Dhr/Mevr van America-Sloun
Stichting Behoud Franse Klooster
Truus Bokken
R. Breuls
Marcel Claessens
A van Cleef
Cafe Tapasbar
Frans en Nelly Demandt
Thies Geenen
Schoonheidssalon Jozet
Ass.Kantoor Grooten - Wagemans
Ine en Jack Heijnen-Lipsch
Lemp Herfs
Andre Jansen
John en Nicolette Janssen
Veerle Kleinjans
Dominique Lebens
Sylvia Lebens-Houben
W.H. Leurs
Judith en Jan Liedekerken
Martin en Riet Link
Salair Luchtbehandeling
Plus Maastricht
Arno Mewissen
Op de Vos B.V.
Jeannie Rademakers
Ger en Marleen Schlangen
J.J.M. Schreuders
Annemie van Sloun
Mathieu van Sloun
John Smits
Frits Suntjens
Lies van Gulik
Corrie Vleugels-Haemers
Theo Wagemans
E. Wagemans
Huub Wagemans
en nog vele anonieme vrienden